About Me

Adrian Bratu - Fotograf profesionist

                                                                                     
 
Salut, sunt Adrian ...

Ma bucur ca sunteti aici, vă rog să răsfoiți această pagină web, uitați-vă prin portofoliul meu și dacă aveți orice nelamuriri, nu ezitați să întrebați orice doriti!

Mă bucur foarte mult să fiu o parte integrantă a celei mai importante zile din viata voastra. Să te căsătorești este mult mai mult decât jurămintele făcute, este istoria cuplului, cum au ajuns unde sunt astăzi și viitorul pe care îl au fata. Găsesc întregul concept o sursa de inspiratie și pot spune cu încredere până în prezent nu am fotografiat doua cupluri la fel. Mă mândresc să surprind relația fiecaruia și ceea ce îi face pe aceștia unici.

Caut și găsesc inspirație în oricine, orice si oriunde mă duc. De-a lungul anilor, am dezvoltat un stil unic atat pentru mine cat și pentru cuplurile pentru care lucrez.

Sunt descris ca un fotograf creativ și artistic. Fiecare imagine pe care o captez are o poveste in spatele ei si este atent gandita înainte de a apăsa declansatorul, doar asa voi putea surprinde momentul pentru totdeauna.

Am sediul în Pitesti, dar sunt fericit să călătoresc în Romania, Europa ... chiar și în întreaga lume. Pentru a afla mai multe despre munca mea și stilul meu unic, vă rog să-mi vedeți portofoliul și nunțile pe care am fost onorat să le fotografiez.

Sunteți gata să puneti lucrurile în mișcare pentru a imortaliza ziua mare?
Va invit la o cafea, mi-ar face placere sa va cunosc !